Adresgegevens

Farminform B.V.
+31 182 750 300
farminform@farminform.nl

Postadres
Postbus 451
2800 AL GOUDA

Bezoekadres
Tielweg 10 (3e verdieping)
2803 PK GOUDA

Meer weten?

Meer informatie over de producten van Farminform is te verkrijgen bij Robert Beenes +31 6 537 39 068 of Gertjan Hulzebos +31 6 578 81 801.

  Contactformulier

  Zorginnovatie

  Door de Nederlandse farmaceutische gebruiksdata te combineren met zorgdata kunnen klinische zorgvragen effectief worden beantwoord en direct worden gebruikt in de praktijk.

  Farminform kan optreden als onafhankelijk intermediair tussen de zorgverlener, zorginstelling, overheid en het bedrijfsleven. Wij hebben diverse samenwerkingsverbanden en partnerships met partijen ten behoeve van data-uitwisseling.

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het oplossen van uw (klinische) vraagstukken, waar zorgdata en geneesmiddeldata bij elkaar komen, dan kunt u contact opnemen met:

  Servaas Buijs

  servaas.buijs@farminform.nl
  +31 611 666 351

  Idris Mattijssen

  idris.mattijssen@farminform.nl
  +31 629 579 313

  Farmaceutische gebruiksdata

  Voor inzicht in de gebruiksdata van geneesmiddelen nodigen wij u uit contact op te nemen om gezamenlijk uw databehoefte te bespreken. Na de kennismaking kunnen wij u toegang geven tot het klantportaal van onze website met meer detailinformatie over onze diensten en rapportages.

  Robert Beenes

  robert.beenes@farminform.nl
  +31 653 739 068

  Gertjan Hulzebos

  gertjan.hulzebos@farminform.nl
  +31 657 881 801

  Functionaris Gegevensbescherming (FG)

  Lela Saou is de functionaris gegevensbescherming (FG) voor Farminform en houdt onafhankelijk toezicht op naleving van de AVG en het gegevensbeschermingsbeleid. Lela heeft een achtergrond in het (internationale) gezondheidsrecht, waarbij het accent ligt op privacy. Ook heeft zij ruime ervaring als FG bij zowel grote als kleine organisaties in uiteenlopende branches binnen de gezondheidszorg. Lela is lid van het Nederlands Genootschap voor Functionarissen voor Gegevensbescherming en van de Vereniging voor Gezondheidsrecht.

  Lela Saou

  fg@farminform.nl

  Secretariaat

  Algemeen: secretariaat@farminform.nl

  Christa Pals

  Directiesecretaresse
  christa.pals@farminform.nl

  Solliciteren bij Farminform?

  Ben je op zoek naar een inspirerende werkomgeving met een no-nonsens cultuur en korte communicatielijnen? Zoek je een stageplek of afstudeeropdracht?
  Neem dan contact met ons op via sollicitatie@farminform.nl