By Christa Pals

Relatiebijeenkomst ‘van data naar inzichten’

Farminform heeft in samenwerking met Axon Healthcare het jaarlijkse event voor haar relaties georganiseerd met als thema ‘van data naar inzichten’. In het Van der Valk Hotel Amersfoort mochten wij op 18 april jl. een 90-tal  klanten en samenwerkingspartners welkom heten.

Na de opening door Luuk Renfurm en Wendy Maas was het woord aan Casper Klijn, die zijn visie gaf op het belang van kennis om data te duiden. Luuk Renfurm legde de focus op gepast geneesmiddelengebruik en het belang van RWD-data hierbij. Hij besprak ook de mogelijkheden hoe Farminform inzichten kan genereren en welke lopende samenwerkingen er zijn.

Wendy Maas besprak de uitkomsten van de combinatie van RWD en reeds bestaande  kennis. Als afsluiter gaf Servaas Buijs een aantal mooie praktijkinzichten van lopende RWD projecten van Farminform.

De middag werd afgesloten met een gezellige en goed bezochte netwerkborrel.

Bedankt aan alle aanwezigen voor jullie tijd en de prettige interactie. Wij kijken terug op een geslaagde middag en zien jullie graag het komende jaar terug tijdens reguliere gesprekken.

Mochten er nog aanvullende vragen zijn dan komen we graag bij je langs om een en ander toe te lichten. Ook wanneer u de middag gemist heeft maar wel benieuwd bent naar de presentaties, neem gerust contact op met Gertjan Hulzebos, Servaas Buijs en/of
Idris Mattijssen.

Gerelateerd