By admin

Kans op verandering

Kans op verandering
Palga Foundation en Farminform hebben elkaar gevonden in een gezamenlijk toekomstbeeld van de zorg. In dit beeld werken meerdere partijen samen om inzicht in zorgdata voor diverse partijen mogelijk te maken. Niet als doel op zich, maar als een kans om verandering aan te brengen in het huidige zorglandschap. We willen de zorg goedkoper maken door beter gebruik te maken van al beschikbare zorgdata. We doen dit op een transparante manier, met data vanuit de bron.

Wie zijn wij
Palga is dé partij in Nederland voor het verzamelen, beschermen en ter beschikking stellen van pathologiegegevens. Deze data dragen beslissende informatie bij aan het stellen van de juiste diagnose en aan het behandelplan.

Farminform is in Nederland dé centrale datatrust voor geneesmiddelen en farmaceutische zorg.

Ons streven is om de groep organisaties, die binnen de zorg met elkaar samenwerkt, te vergroten. In Nederland hebben veel verschillende partijen een stukje van de algehele puzzel. Laten we deze puzzelstukjes vinden en ze verbinden.

Hierbij dan ook de oproep aan alle artsen, zorginstellingen, farmaceutische bedrijven en branche-organisaties: Palga en Farminform werken graag samen om (klinische) zorgvraagstukken op te lossen door middel van data. Doet u met ons mee?

Gerelateerd