By admin

NEN 7510 certificering

Farminform en Digital Health Link zijn samen met Perium bezig met het certificeren van beide organisaties. De NEN 7510 is dé standaard op het gebied van informatiebeveiliging in de zorg. Met een NEN 7510 certificering willen wij aantonen dat beide organisaties correct omgaat met privacygevoelige gegevens.

Farminform vindt de NEN 7510 certificering strategisch van belang omdat er steeds meer activiteiten en samenwerkingen worden gedaan met diverse vormen van zorgdata voor uiteenlopende organisaties.  Ook hechten wij als datatrust zeer veel waarde aan informatiebeveiliging.

In het certificeringstraject laten wij ons begeleiden door Perium. Perium is een all-in-one platform voor risicomanagement. Dit zorgt ervoor dat we onze certificering snel en slim kunnen doorlopen, maar ook dagelijks het risicomanagement eenvoudig door middel van rapportages in de gaten kunnen houden.

Wij gaan ervan uit dat Farminform richting het einde van dit jaar officieel kan mededelen dat wij NEN 7510 gecertificeerd zijn.

Gerelateerd