By admin

Symposium Ziekenhuis­geneeskunde

Op vrijdag 10 november jl. was Farminform aanwezig zijn bij het Symposium Ziekenhuisgeneeskunde van de Vereniging voor Ziekenhuisgeneeskunde (VvZG) in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Wat een positief ingestelde groep artsen, die actief bezig is met het doorvoeren van verbeteringen binnen het eigen ziekenhuis.

Farminform wil graag verandering brengen in de wijze waarop in Nederland data toegankelijk is voor de zorg. Ons doel is om branchepartijen, zorginstellingen, zorgverleners, farmaceutische bedrijven en andere belanghebbenden te verbinden, en data toegankelijk te maken voor het oplossen van (klinische) vraagstukken om zo een bijdrage te kunnen leveren aan passende zorg.

Wij hebben veel artsen gesproken en uitleg kunnen geven over hoe data van binnen en buiten het ziekenhuis veilig kan worden bijeengebracht om klinische vraagstukken op te lossen.

Mochten wij jou niet hebben gesproken, maar ben je wel geïnteresseerd, dan kun je altijd contact opnemen met Servaas Buijs en/of Idris Mattijssen.

Gerelateerd