By admin

Uitnodiging event – Data-uitwisseling in de praktijk

Hoe komen we in de toekomst tot meer en beter inzicht in zorgdata, zodat (klinische) vraagstukken makkelijker en sneller kunnen worden beantwoord? Met als doel om zowel kwaliteit als betaalbaarheid van zorg te verbeteren. Wij (Farminform en Palga) geven als zorginnoverende partijen met landelijk bereik graag een voorzet.

Wij zien een toekomst voor ons van transparante samenwerkingen. Een toekomst waarin gegevens worden gebruikt direct vanuit de bron, de plaats waar ze in eerste instantie worden opgeslagen, en waarbij data-uitwisseling veilig wordt gefaciliteerd.
Op 14 maart nemen we u mee in dit toekomstbeeld aan de hand van concrete casuïstiek. We hopen u te inspireren en nieuwe samenwerkingen te stimuleren.

Wat kunt u verwachten
Wij geven antwoord op de vraag hoe nieuwe samenwerkingen op het gebied van brondata eruit kunnen zien. Daarnaast, en wellicht nog wel belangrijker, besteden we aandacht aan de toegevoegde waarde van samenwerken. Welke directe voordelen zijn er voor patiënten, artsen en zorginstellingen? Dit vertellen wij u niet zelf, maar laten dit graag over aan de specialisten met wie wij al samenwerken.

Is het interessant voor mij?
Dit event is bedoeld voor de volgende doelgroep: artsen, pathologen, (para)medici, laboratoriummedewerkers, onderzoekers, patiëntenverenigingen, branche-organisaties en beleidsmakers in de zorg.

Deze middag is interessant voor iedereen die zich wel eens afvraagt: Hoe kom ik aan de juiste data voor mijn (klinische) vraagstuk? Waar kan ik terecht met een vraag over duurzame inzet van geneesmiddelen? Over het beoordelen en meten van behandelingen? Hoe zou ik in de toekomst bij een multidisciplinair overleg alle brondata in kunnen zien en visualiseren? Verschillende partijen in Nederland hebben een stukje van deze puzzel in handen. Wij gaan de puzzelstukjes deze middag bij elkaar brengen.

Praktische informatie
Datum             
14 maart 2024

Programma

Locatie           
Beeld & Geluid
Media Parkboulevard 1 te Hilversum

De locatie bevindt zich tegenover het NS-station Hilversum Media Park, tevens is er parkeergelegenheid.

Kosten             
Gratis

Bent u er ook bij?
Meld u zich dan snel aan via de volgende link: https://www.farminform.nl/aanmelden-event/

Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt.

Delen binnen de doelgroep mag en stellen wij erg op prijs.

We zien uit naar uw komst op 14 maart!

Gerelateerd